March 4, 2012

Engagement (RO only)

 Yep...it`s true....I`m getting married...mai am 5 luni si jumatate si eu inca nu am rochia...:)) nu stiu daca e de ras sau de plans, dar ma gandesc ca daca ma duc acum si incep cu rochia, in vreo 2 luni e gata, nu?eu asa am auzit...si va dati seama ce chin pe mine sa stau cu rochia in dulap 3 luni?12 saptamani?84 zile?...oricum, va fi un model simplu si frumos...gen printesa...mai trebuie sa caut o florarie care sa se ocupe de aranjametele florale si de buchete...i want a fairytale wedding din punctul de vedere al florilor...vreau culori pastelate, flori gingase...

 

Invitatiile inca nu le avem...dar si pentru ele mai este timp :)
Data nuntii am stabilit-o pe la jumatatea lunii ianuarie, iar inelul l-am primit de Dragobete....e mai mult decat speram...e cel mai frumos inel pe care l-am vazut...pietricelele de pe mijlocul inelului, braul acela frumos, se roteste pe inel...e un inel de logodna anti-stres :)):)) Cand l-am aratat prima data doamnelor...prima replica a fost: "O sa iti agati desuurile!"... De parca mai conteaza! O sa imi port in geanta desuuri de rezerva! :)) Nu merita sa imi schimb inelul pentru ...Pentru ce? :))
Din fericire, imi e bun si pe mana dreapta, pentru ca dupa nunta, nu o sa il pot purta langa verigheta si nici nu se poate largii, numai cu o jumatate de numar....si atunci nu se mai invart pietricelele...Asta nu ar fi fost o treaba misto! :))

Ne mai auzim mai incolo! Poate o sa-mi fac si unghiile pe viitor si o sa folosesc 1% din colectia mea de oje! :))

 V-am pupat!