May 9, 2015

Nail Team Challenge: Stud nails

Dacă ai știi cât de dor mi-a fost să scriu o postare pe blog...dar parcă nu reușeam nicicum să mă pun la tastatură și să scriu...nici măcar un rând. Dar uite că acum stau mai bine cu starea de spirit și am pregătit o postare...cu o manichiură din arhivă. Nu de alta, dar am unghiile atat de scurte, încât le dau cu o ojă și le las așa...parcă nu merită să fie ojate dacă se tot rup. Dar le cresc eu la loc și le ojez cu tot ce apuc :)
Dar lăsând melodramele la o parte, vreau să îți arăt ce am pregătit pentru provocarea de azi. Vreau să îți spun că până la această colaborare, nu aveam nicio țintă pentru manichiuri. Îți vine să crezi? Am mai făcut o manichiură cu ținte (o poți vedea aici) dar erau ținte luate de pe o bluză care nu-mi plăcea și pe care nu o purtasem de mult timp...și am sacrificat-o de dragul artei.

Așa că, atunci când am văzut că iar avem ținte în program, mi s-a făcut rușine și m-am dus să-mi iau materiale. hi hi....
Sunt atât de frumoase...abia aștept să le mai folosesc :)

Hai să facem un târg, vrei? Eu te las cu pozele și nu te mai plictisesc cu vorbele și tu îmi lași un comentariu, ce zici? ;)

Mersi! Îți doresc un week end plin de relaxare...și dacă mai vrei manichiuri cu ținte, ai căteva link-uri mai jos...vezi ce manichiuri au pregătit și fetele!
Paaaa!

I missed writing on my blog so so so much! But now I am back with a new manicure! This week I have a stud manicure - and to be honest, this studs are my first mani studs even though you saw another stud manicure here. I took them off of a blouse :) The things I do for nails!

I hope you will like my manicure and leave a comment! It will make my day! And you might want to check the girls for more stud nails!

Have a great week end! Kisses!





1. Alina - http://www.venuschic.com
3. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro 

6 comments:

  1. Parca ai avea marmuta pe unghiute. Imi place efectul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dacă ai știi cât de mult mi-a plăcut și mie rezultatul... :D Mulțumesc, Andrea! :*

      Delete
  2. Foarte frumoase si interesante, lasa ca cresc ele lungi si ale mele sunt scurte :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Mihaela. Daaaaa, până cresc mi le pun cu gel :))

      Delete
  3. Manichiura are un efect superb, ca de marmura, cum zice si Andrea! Imi place foarte mult.

    ps: imi place modul in care scrii pe blog, este foarte cute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îți mulțumesc! Pentru tot! You make me blush! :) Te pup, Andreea! :*

      Delete