June 5, 2015

Nail art marathon: 3. Neon nails

Te pupăcesc și de data asta!
Sper că ești bine și te bucuri de acest nou week-end... eu una știu că abia aștept să termin treaba casnică să ma pot răsfăța cu o apă cu fructe, rece și cu multă gheață și cu n-șpe mii de manichiuri pentru tine! :D bine, nu chiar atâtea...dar week-end-ul acesta mi-am propus să fac multe!
Dar ca să trec la ce te interesează pe tine și ce m-am pornit de fapt să scriu.
Am aici o nouă manichiură din maratonul ăste ce ne va ține tot anul.
De această dată, Vanya ne-a provat imaginația și ne-a dat ca temă o manichiură neon...pfff, am zis...să vezi că n-oi avea culori neon...și deschid unul câte unul sertarele...și găsesc una, două oje ce dau înspre neon. Și mă apuc, și fac o culoare toată unghia, fac un rufian, fac half moon....măi, nimic nu-mi plăcea. Și într-o dimineață mă trezesc la 4 că eram odihnită destul. Și ce debitează tărtăcuța mea? ”Hei, nu vrei să faci un dry marble cu tentativele alea de neoane ale tale? ” Și zic hai să fac....și așa am ajuns la manichiura de azi.
Dar ca să fiu sinceră...asta s-a întamplat azi-dimineață, de-aia și pozele la lumina becului. Tristă treabă, dar decât deloc, prefer să fac un compromis și să postez așa. Nu de alta, dar sâmbătă sigur nu o să am timp de poze și duminică aș vrea să fac alte manichiuri. Și și așa, ai așteptat destul după mine la unele teme, îcât să te mai fac să aștepți...nu că nu te-ai aștepta de la mine.

Te las cu pozele și îți pun link-uri de la fete, să vezi și alte neoane! :)
Pupici, și pe data viitoare!

  1. Vanyna http://gothangelworld.blogspot.ro
  2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro
  4. Mădălina http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  6. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  7. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be/
  8. Andra Kathttp://andrakat.wordpress.com
  9. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/