August 3, 2015

Be Yellow! vara asta cu Melkior

Ador galbenul! Mai ales vara, pe o piele bronzată...
Şi Melkior a ştiut exact ce produse să ne pregătească.

O pensetă drăguţă, galbenă, oblică, de inox, care să prindă şi cele mai încăpăţânate fire de păr. A, şi e perfectă pentru firele subţiri de păr. O poţi achiziţiona de AICI la preţul de 25,9 lei.


Un fard de pleoape galben, Sun Flower, ca să fiu cinstită, pe care eu l-aş folosi ca liner. :D Nu de alta, dar ochii mei sunt greu de machiat. Fardul îl poţi găsi AICI ca rezervă sau în set. Rezerva costă 17 lei.

O pilă pentru unghii cu 2 feţe, din carton, cu granulţie de 100/180, perfectă pentru scurtarea unghiilor naturale. E subţire, astfel încât este uşor de folosit. O găseşti AICI, la 6,9 lei.

Şi acum, produsul care mă încântă cel mai mult: oja PINEAPPLE! Galbenă ca un ananas, mi-o închipui într-o manichiură cu ţinte şi negative space, o manichiură cu flori neon şi chiar un ananas, de ce nu? Găseşti oja AICI, la 29 lei.


Şi îţi ziceam mai devreme de ceva set. Păi, dacă vrei să îţi cumpori doar un produs, poţi. Dar dacă îţi plac toate produsele, le găseşti la ofertă! Îl găseşti AICI! Plăteşti doar 71,9 lei pentru toate cele 4 produse. Sună bine, nu?



Dacă mai ai nevoie de pensule sau orice altceva pentru machiaj, 100% găseşti pe http://www.melkior.ro

Ţie ce îţi face cu ochiul?





No comments:

Post a Comment