October 19, 2015

Nail art marathon: another one

E 22:47 și eu tocmai am terminat de editat pozele pentru ultimele teme din colaborarea maraton. Vremea asta nașpa de afară mă moleșește maxim și mă face să n-am chef de nimic. Dar nu-i nimic, am eu ac de cojocul chefului meu... :)

Am rămas datoare cu:

  • Dotted manicure - păi dacă nu mi-am chinuit cuticulele vreo oră bună până am ajuns la un compromis cu manichiura cu puncte...vai! Dar până la urmă, sunt mulțumită de rezultat!



  • Inspired by favorite game - ha! nici aici nu mi-a fost ușor! My favorite game from all times e THE SIMS! Doamne, ador jocul ăla! Really really! Dar cred că mi-a fugit talentul de acasă sau a intrat la apă de la atâta ploaie, că nu am reușit să desenez nici amărâtul ala de semn de deasupra personajelor! Așa că am desenat al doilea meu joc favorit din ultima vreme! PixWords. Mereu mi-au placut integramele, așa că jocul acesta m-a cucerit din prima! :) Unde mai pui că este și ușor de reprodus pe unghii! 

  • Blobbicure - doamne, frumoasă-i tehnica asta! Și messy, dacă nu trișezi puțin! Eu recunosc că m-am ajutat de un truc la manichiura asta! Am pus oja pe o pungă de plastic și peste ea am făcut the blobs. Le-am lăsat să se usuce câteva ore, timp în care am făcut mai multe încercări cu diferite oje, diferite finish-uri...și am ales o combinație perfectă pentru toamnă, un maro cremos și un maro mai închis, sidefat cu particule aurii.


Măi să fie, am ajuns la zi! Oau, sunt aproape mândră de mine! :) Sper că ți-au plăcut manichiurile mele și dacă vreuna din ele te insipră atât de mult încât să le reproduci sau să le recreezi, aștep o poză cu ele pe instagram, unde mă gasești cu numele de @iuliabeldean 

Te pupicesc și te aștept înapoi pe blog pentru manichiura roz, pentru luna octombrie!

6 comments:

  1. Si jocul meu favorit e The SIMS! :D din pacate nici eu nu am avut inspiratie in a-l reda pe unghii. Frumoase manichiuri!

    ReplyDelete
  2. Superbe toate,dotted my fav,puup

    ReplyDelete
  3. Fiecare arata interesant dar favorita mea este Blobbicure!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dintre toate de aici, sa stii ca si mie imi place blobbicure cel mai mult! :)

      Delete