November 19, 2013

Beauty Bloggers Cluj Annual Meeting - Second Edition

Salut, salut.
Nici macar azi nu mi-am revenit din fericirea de sambata :)
De ce?
Pentru ca Sambata am fost la a doua intalnire a beauty blogger-itelor din Cluj, si chiar daca nu ma incadrez in sectiunea de beauty, ma incadrez la blogger-ita de Cluj.

Eu sunt cu sectiunea mea de hand-made si nail art, dar si asa restul fetelor m-au primit cu bratele deschise. Mi-am cam facut eu o idee despre ce si cum o sa fie la intalnire, dar stiti vorba "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ". Ei bine, cam asa a fost si in cazul meu. Nici vorba de figuri de diva la fetele cu "vechime" in blogging. Acolo am fost toate egale, fie ca ai 30 de follower-i (ca mine), fie 3000 de follower-i; si asta m-a facut sa ma simt bine si acceptata.
Inainte de intalnirea oficiala, am stabilit sa ma intalnesc cu doua blogger-ite in Marasti, sa ne facem curaj pe drum( eu si Agota eram la prima intalnire, iar Cristina era deja veterana, era la a doua). Am ajuns la un moment dat la Centrul de Frumusete FARMEC, pe str. Bucuresti nr. 55 - blocul spray, dupa cum il stiu toti cei care traiesc sau au trait in Cluj. La intrare ne astepta Anca, emotionata, dar mandra ca a reusit sa ne adune pe toate intr-o incapere.
Sala de conferinte Farmec era mov! OMG...culoarea mea preferata :) foarte frumoasa, simpla, cocheta...asa cum trebuie sa fie si o femeie ;) si pe scaunele mov, bineinteles, ghiciti ce ne astepta? un goodie bag de la Farmec.

O gentuta mov...
cu o crema Doina si 
5 oje din noua colectie
 toamna-iarna Farmec (deja am favorite dintre ele)


Ne adunam toate si incepem...deoarece am fost mai multe fete care nu faceam parte din grup anul trecut, la prima editie, au trebuit facute introducerile...noroc ca m-am pus in spate si pana a ajuns randul la mine, eu aveam deja curaj. :)

Damn that hair...nu a vrut deloc sa stea cum l-am pus eu! 
:(

 Terminam cu prezentarile si trecem la lucrurile mai serioase. Am inceput sa discutam despre cum sa ne facem blogul sa creasca, cum se fac campaniile, cum sa dicutam cu cititorii si cu PRii firmelor cu care ne dorim sa colaboram - eu una, am invatat foarte multe si o sa incep sa aplic ceea ce am aflat si memorat. :)


Am avut si reprezentati a doua firme de cosmetice prezenti la intalnire: Ana si Corina, PR la NIVEA si Razvan, area sales pentru ORIFLAME, care ne-au ajutat cu sfaturi in ceea ce priveste colaborarea cu diverse firme de cosmetice - sfaturi memorate! :)
Am discutat despre cum sa fim cat mai prezente atat on-line cat si off-line, pe ce canale de social media putem fi prezente, am mai dezbatut un caz concret de frauda si multe alte tentative de frauda de care s-au batut fetele.
Pentru ca era deja vremea cinei, Panemar ne-a hranit...cu un sandwich delicios si o prajitura/fursec exact ca cel facut in casa, Oriflame ne-a servit un ceai din noua lor selectie Wellness, iar Aqua Carpatica ne-a hidratat cu apa plata si minerala. Pauza de masa a fost un prilej minunat sa "mingle" si sa ne cunoastem mai bine.



 Pana aici, toate frumose...de aici incolo...si mai frumoase. Momentul in care organizatoarele evenimentului ne-au oferit darurile primite de la partenerii acestui eveniment, si credeti-ma, au fost multi.
asa aratau bunatatile noastre inainte sa ne fie impartite

deodorant si gel de dus B.U.

solutie micelara de la Bioderma si doua tratamente 
corectoare pentru pori deschisi
(o bucata era deja goala si nu am mai pozat-o)

lapte de corp si crema de maini de la Elmiplant

oje de la Golden Rose si un ruj burgundy minunat

luciu de buze, fard de pleoape, oja si lotiune tonica Yves Rocher

mini-set de parfumuri Yves Rocher

gene false de la Cupio

un discount de 15% la cabinetul Alhamo Dent


parfum VIP Night, baton Wellness, rimel, fond de ten 
si ser pentru fata de noapte Oriflame

sampon, in-shower body milk, gel de dus si deodorant Nivea

+ demachiant pentru ochi, crema hidratanta de zi, deodorant cu bila
si raspberry lip butter de la Nivea
(bunatatile de la Nivea nu au incaput intr-o singura poza)


poza facuta cu telefonul :( bunatatilor

si astea am fost aproape toate :)

ele sunt my nail polish friends: Agota, Roxana si Romina

 Sunt sigura ca nu sunt singura care le va multumi fetelor pentru organizarea minunata de care au dat dovada si pentru zambetele pe care le-a adus pe buzele nostre. (mai ales pe ale mele cand am primit ojele)

de la stanga la dreapta:
Anca Pop  - All made up!
Laura Mariana - Classy and Pink
Cleopatra Coman - Passion for stylish life

 Acest eveniment a fost organizat de Anca Pop- All Made up! by Aqua_shell,Coman Cleopatra- Passion For Stylish Life.com si Laura Mariana- Classy and Pink cu ajutorul co-organizatorilor Farmec. Sponsori principali: Yves Rocher, ElmiplantNIVEAGolden Rose Romania,Oriflame,B.U. RomaniaBioderma RomaniaCosmetic PlantAlhamoDent, Cupio, AQUA CarpaticaPanemarOnePAds Web Design.

Va pup si astept sa citesc parerile voastre! Daca vreti sa fac un review la ceva anume, lasati un comentariu.





2 comments:

  1. Multumim ca ne-ai onorat cu prezenta si ca ai fost atat de zambitoare pe parcursul evenimentului dar si pentru acest articol frumos!Te pupam! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vai, Cleo, eu va pup pe voi pentru ca m-ati invitat la acest eveniment minunat!

      Delete