December 20, 2013

B.O.T.W. - Deeana Lee - Sweet surrender/Placeri interzise

Ok, I see that you have no intention of leaving me a comment for my book reviews...after finishing my last book ( Danielle Steel - Johnny Angel), I started another book. But because I had a busy schedule, haven't finished it. So I'm writing about a book read a long time ago. It's Deeana Lee - Sweet Surrender.
It's still romance, but erotic romance.
Ok, vad ca nu aveti nici cea mai mica intetie sa imi lasati un comentariu pentru review-urile de carte...dupa ce am terminat ultima carte ( Danielle Steel - Johnny Angel), am inceput o alta. Dar pentru ca am avut un program foarte incarcat si am cazut lata in pat in fiecare seara, nu am terminat-o, asa ca va voi scrie despre o carte pe care am citit-o acum aproape un an. Deeana Lee - Placeri interzise. Carte romanatica, dar erotica in acelasi timp. 



Lauren is an artist, she paints...naked male body's and she moves to Boston for a clean start in her professional and personal life. Since she left her town, Lauren had the feeling that someone is following her and soon a thief got inside the hotel room and search through her things. Connor, a sexy man, former military and secret agent, was hired to be her bodyguard. From the first time he saw her, Connor felt some sort of an attraction to her. The house, that the art gallery in Boston, provided for Lauren was hit by thieves. Apparently, in the basement is a safe room, in which the former artist that stayed there hid a very expensive piece of art. From the first robbery 'til the end, there will be casualties, dead bodies, blood and running. But Lauren feels safe in the arms of Connor, the man that is her bodyguard and lover, all together. Believe me, that the hot scenes will make you want to read it again, just to be sure that you read it right. :)
I don't want to reveal the sex scenes, because I might make them boring, so now you'll have to read the book if you are curios.
Lauren este o artista care picteaza...trupuri masculine goale si care se muta in boston pentru ca a fost angajata de o galerie de arta sa isi expuna operele si pentru ca avea nevoie de un inceput nou si in viata personala. De cand a plecat din vechiul oras, Lauren simtea ca este urmarita. Ajunsa la un hotel in Boston, pana cand casa in care urma sa stea era amenajata, tanara a fost jefuita. Galeria de arta l-a angajat pe Connor sa ii fie bodyguard - un fost agent secret si militar. de cand a vazut-o, lui Connor i s-au cam aprins calcaiele dupa ea, desi nu voia sa recunoasca. Dupa ce s-a mutat in casa pe care i-a oferit-o galeria, Lauren a fost iar jefuita. La finalul cartii aflam ca in acea casa, in subsol, a fost ascunsa o opera foarte valoroasa si veche, pentru care hotul a facut orice, pana si crima. Nu te atrage in mod special investigatia pe care o fac politistii, ci felul in care Connor si Lauren se joaca de-a soarecele si pisica. De multe ori, reciteam unele paragrafe sa ma asigur ca ceea ce citeam, chiar era scris, pentru ca te poate soca putin vocabularul. :) 
Nu vreau sa va descriu scenele de sex - pentru ca amor/dragoste nu pot sa-i spun ca nu este, asa ca va las pe voi sa cititi cartea sa vedeti cu ochii vostri.



If you are to shy, let me know in a private message what you think about the book...I have more titles for you if you like this kind of books.
Daca sunteti timide, trimiteti-mi un mesaj privat dupa ce terminati de citit cartea si va mai dau titluri, mai am. :)

Check out Ana's book of the week, too.


5 comments:

  1. Oooo! Suna incitant! E clar, o trec si pe asta pe lista.
    App.: In scurt timp voi fi mandra posesoare a cartii "Cincizeci de umbre ale lui Grey" :D

    ReplyDelete
  2. Vad ca pe elefant pare ca fiind volumul 3, dar nu gasesc ceva cum ca ar face parte dintr-o trilogie....!?
    Sti ce as vrea sa mai incerc? Maya Banks cu "Dulce abandon" si "Dulce supunere".

    ReplyDelete
    Replies
    1. le-am citit pe amandoua :D da, e trilogie Fifty Shades vol 1: Cele cincizeci de vicii ale Domnului Gre, vol.2: Cincizeci de umbre intunecate si vol.3: Cincizeci de umbre descatusate :) le-am citit intr-o suflare :)

      Delete
    2. Ma refeream la Placeri interzise, daca e sau nu trilogie, dar din cate am vazut nu ar fi.
      Fitfty Shades am retinut ca le-ai citit. :D

      Delete
    3. http://www.elefant.ro/carti/pachete/fictiune/pachet-placeri-interzise-211743.html
      nu e neaparat o trilogie, e un pachet care contine 3 carti, din care 2 sunt ale autoarei Maya Banks si una a Deeanei Lee :)

      Delete