February 8, 2014

TPA: 21. Inspired by stud nails

Hello on another manicure Saturday.
This time, I made the ugliest manicure ever, from my point of view. :(
I don't really like studs for my nails because they fall easily. That's why I haven't bought any and this ones I'm using were bought from the small ware (that shop from where you can buy fabrics and buttons...). And use the remaining ones on a T-shirt :)
So... I applied two coats of Golden Rose Matte 08 on all of my fingers, added a stud on four of the nails and on the thumb I drew a white matte flower with Gabrini Matte Flat Brush M01 and I put a stud in the center. And that was it. Not really impressed! :)

Salutari intr-o sambata cu manichiura.
De data asta "am dat lovitura" cu manichiura mea speciala. :(
Nu prea ma atrag capsele, tintele, pietricelele si alte chestii de genul asta, pentru ca nu prea stau pe unghiile mele. Din acest motiv nu prea mi-am cumparat si facut manichiuri decorate cu tinte&co. Cele pe care le-am folosit azi sunt cumparate dintr-o mercerie si pe celelalte le-am lipit pe un tricou. :)
Deci, sa va spun ce am facut...am aplicat doua straturi de Golden Rose Matte 08 pe toate unghiile, am aplicat cate o "tinta" pe patru din unghii, iar pe unghia degetului mare am desenat o floare alba cu Gabrini Matte Flat Brush M01 si am pus o "tinta" in mijloc. Si asta e tot! Nimic deosebit!



Buuuuuut.....a few weeks ago, I went at my mom's and tried a new nail polish. Seeing what I'm doing, my brother took a needle and drew a horse on my thumb. I think his stud manicure is prettier than mine. :)

Daaaaaar......acum cateva saptamani am fost pe la mama si am incercat o oja nou. Vazand ce fac, fratele meu a luat un ac de cusut si mi-a desenat o fata de cal pe unghia degetului mare! Cred ca manichiura lui inspirata de "stud" e mai draguta ca a mea. :)



Check out other stud inspired manicures:
  1. Mihaela (Ela's Dreams) - http://elasdreams.blogspot.ro/
  2. Oana - http://wanna-nails.blogspot.com/
  3. Oana-http://unghiutele.blogspot.ro/
  4. Rita - http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
  5. Teo -http://taitzel-make-up.blogspot.ro/
  6. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro/
  7. Madalina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  8. Iulia - http://iuliabeldean.blogspot.ro/
  9. Mihaela - http://lacquerbuzz.com



26 comments:

  1. sunt interesante tintele, imi place oja Golden Rose , e talentat fratele tau e un cal foarte reusit si trebuie sa-i dau credit si pentru tehnica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Mihaela. A invatat tot ce stie de la mine. :) ca pe el il chinuiam de cate ori imi cumparam o oja si stateam la mama acasa :)

      Delete
  2. au ieshit foarte frumos Iulia <3

    ReplyDelete
  3. Dar arata foarte bine modelul, Nici eu nu sunt adepta tintelor si le evit pe cat posibil. Imi place doar sa le admir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, exact relatia asta o am si eu cu tinetele :) thanks, but no thanks :) Si ma bucur ca iti place, te pup

      Delete
  4. Sunt foarte dragute unghiile. Simplute, dar de efect :D.

    ReplyDelete
  5. Ce tare e fata de cal :), dar nu fi dezamagita de manichiura ta, e simpatica ;) si se vede bine ,mie imi place combinatia facuta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Rita. Nu o sa mai fiu, ma bucur ca are succes. :)

      Delete
  6. Hahahahhahaha, față de cal ! :D Genial fratele tău, să îl feliciți din partea mea ! :D Iar țintele tale sunt unice, îmi plac foarte mult, ar trebui să fii mândră, nu dezamăgită ! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oana, tocmai am vorbit cu fratele meu la telefon, l-am pus sa intre sa vada comentariile si bineinteles ca s-a umflat in pene! :) Eeee, sa stii ca incep sa nu mai regret graba in care mi-am facut manichiura si sa fiu cat de cat multumita. :*

      Delete
  7. Arata chiar super bine unghiutele tale <3
    Mie imi place sa port capse, tinte si din cand in cand pietricele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carla, esti o scumpa! Multumesc.
      Si eu port pietricele, dar foarte rar. Prefer GLITTER! <3

      Delete
  8. ce nuanta frumoasa! arata super :)

    ReplyDelete
  9. Acum am descoperit blogul tau si o sa te urmaresc in continuare.Foarte draguta manichiura ta.

    ReplyDelete
  10. Chiar sunt ft dragute :) Si floricica aceea mi se pare o idee ft originala. Imi place si oja de GR tare mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) thank you! si mie imi place culoarea si am vazut ca si la ultima manichiura cu fishtail a placut, asa ca am zis ca trebuie folosita mai des...si mi s-a parut ca merge bine cu argintiul :)

      Delete
  11. Ma gandeam eu ca esti numai modesta. Nu sunt deloc urate! Tintele astea mari si fatetate sunt chiar deosebite. Si cu oja mata arata foarte bine. Foarte edgy! Mi-a placut mult gluma cu stud-ul haha. E dragut!

    ReplyDelete
  12. Multumesc, Mihaela. Da, eu si fratele meu avem o gramada de amintiri pe baza cailor...de cate ori ne plictisim, ne provocam sa desenam cai. :)

    ReplyDelete
  13. Mie imi place mult cum arata manichiura ta, simpla si eleganta! Sa stii ca daca lipesti tintele cu lipici de unghii rezista destul de mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma gandesc eu ca daca am un lipici bun, tine tot...dar la cat de des imi schimb manichiura :) nu are rost :D
      multumesc! :*

      Delete