January 13, 2019

#TPAweeklychallenge2019 - Stars

Hello, bellas!
Săptămâna asta avem stele pentru voi! Și ce mai stele! Colorate, strălucitoare...
Oricum, pentru manichiura mea am ales să continui seria de rezoluții și să folosesc ce nu am mai folosit atât de des până acum. Ojă & stamping plate related!


January 5, 2019

#TPAweeklychallenge2019 - New Year’s Resolution

Prima dată, salut! Și la mulți ani! Sper că ești bine, fără probleme și cu lista de rezoluții pregătită. Pentru că e un nou an și o nouă șansă la un început sau chiar la o continuare, de ce nu?
Eu mi-am pus în plan să realizez câteva lucruri, dar nu mari. Baby steps, as they say!
Lista se împarte în mai multe categorii, dar nail and blog related ar fi câteva.
  • să fiu mai consecventă
  • să fiu mai simplă - adică nu e neapărat ca manichiura mea să fie o operă de artă, și o manichiură simplă poate fi plăcută, nu neapărat una foarte complicată
  • să îmi folosesc toate ojele, fie și numai pentru o floare sau un punct
  • să îmi reorganizez ojele - s-au mai adunat și sunt random în cabană 

December 15, 2018

Snowflakes

Yey!
A venit zăpada, cu trenul din Franța - sau mă rog, de unde o fi venit! Nu m-am uitat foarte atentă la știri să văd de unde vine valul de aer rece și nici nu sunt curioasă! Se zice că ar ninge până de Crăciun și nu pot expima în cuvinte cât de fericită sunt!

Săptămâna asta particip și eu la colaborarea dependentelor. 😁
Și e săptămâna cu fulgi de nea! La fixul fixului!

Manichiura e simplă-ish! Un gradient cu alb și albastru, un top coat cu sclipici de diferite forme holografic și fulgi mininați, mirifici și magnifici ștampilați! top coat să fie shinny și gata! Bine, ar mai fi și uleiul de cuticule, dar se subînțelege!

Ca de obicei, las pozele mai jos și îți las și lista cu participante.
Dar sunt curioasă: la tine ninge? 😁


October 29, 2018

De Halloween...

...dăm frâu liber imaginației și ne costumăm în ce ne dorim! Dar ce faci când nu îți place să te costumezi? Îți faci un machiaj mai îndrăzneț, niște mustăți de pisicuță și un botic negru și gata? Neah, pe mine nu mă încântă. Eu prefer o manichiură. Nu că nu m-aș pricepe la machiaj, dar de felul meu sunt mai timidă și nu îmi place să ies în evidență. My alter ego s-ar machia, costuma, și-ar pune perucă și lentile de contact roșii și s-ar ascunde după stălpii de pe stradă...făcând BAU! la fiecare trecător! Jeez....ce răd în clipa asta!!!

Bun, să îți arăt manichiura mea - propunerea mea pentru Haloween.

September 23, 2018

#tpaweeklychallenge - flowers

Well, mie nu mi se pare că este un anotimp anume pentru flori, unul pentru zăpadă... Sau cel puțin în ceea ce privește manichiura mea. Dacă în iulie vreau fulgi de zăpadă pe unghii, atunci mi-i pictez. 😁❄️😍❤️
Bun. Pentru weekendul acesta, provocarea este o manichiură înflorată. Sper că o să îți placă floricelele mele, pentru că eu le ador. A durat puțin să fie gata, dar sunt mulțumită de rezultat. Te las cu pozele și cu link-uri spre alte manichiuri înflorate.

Te pup! 😚